Vores Events

WINE WEDNESDAYS PÅ TRIANGLEN 7  

Så er der nyt på Trianglen No. 7

Fra september vil vi hver onsdag, på Wine Wednesdays, lave vinsmagninger for jer. Vinen i glasset skifter fra uge til uge. Det kan være alt fra bobler til natur og måske en ølsmagning i anledning af Oktober fest - så hold jer opdateret her eller på Instagram/Facebook.

Husk at booke jeres bord på vores online booking, der er begrænsede pladser.
Smagningerne ses nederst på booking siden. 

21. september Wine Wednesday
Italienske røde + pølse

Denne Wine Wedensday skal vi til de røde - de Italienske røde. Si - certo! 

Vi runder det Italienske vinland og Kristine vil præsentere nogle af hendes egne vine fra sin vingård i Toscana. Kristine producerer Sangiovese baserede rødvine og vil underholde med vinkælderteknikker og historier fra livet som vinmager. Og vi skal også smage på vin fra en anden stor Italiensk vinregion... en af Kristines favoritter. 

Kom med når den står på 3 glas skønne rødvine fra de italienske himmelstrøg. Og på klassisk italiensk vis smider vi charcuterie brætter på langbordene og deler oplevelsen i fællesskab. Salute e Viva Italia.

Smagningen koster 395kr pr person – husk at book en plads ved bordet 

– – –

28. september Wine Wednesday
Smag på USA 

Vi skal til USA og I skal smage på nogle af vores favoritter når vi rejser til den nye vin-verden. Vi server en hvid og to røde glas. På ægte Amerikansk vis, som i det vilde vesten, vil der komme cremede snacks og lukserios cowboy toast.

395 kr per person  

– – –

5. oktober Wine Wednesday
Spanske favoritter fra VinEmil

Tag med Lasse til Wine Wednesday, når han med sine erfaringer og rejser med VIN EMIL, sørger for det bedste fra det spanske land. Her kan du smage hans Spanske favoritter, sammen et udpluk af livretter fra det spanske køkken.

Med gode historier fra Spaniens land, samt hvorfor det er et vigtigt vinland, kan du høre mere om på denne aften. Så kom med og nyd 3 glas vin og delikate pintxos sammen med os. Adios amigos.

395 kr per person 

– – –

12. oktober Wine Wednesday
VIN EMILs Italienske favoritter

Efteråret har ramt Østerbro, men denne aften kan vi sammen drømme os til det Italienske skattekammer. Smag på Lasses udvalgte favoritter af vine fra egen import, som er nøje håndplukket på hans rejser til det italienske. Her bydes på tre vine, gode snacks, og italiensk klassiker som overraskelse.  Ciao, ciao.

395 kr per person 

 – – –

19. oktober Wine Wednesday
Frankrigs 3 B'er beajuolais, bordeaux og bourgogne

Bonjour og velkommen til en uforglemmelig aften, hvor vinturen går til Frankrig. Her skal vi smage på de klassiske tre B’er, beajuolais, bordeaux og bourgogne.  Vi har samlet jer nogen lækkerier, både fra egen import og vores skønne samarbejdspartnere. Så kom med, når vi tager jer på en skøn aften rundt i de franske vinregioner og franske specialiteter. Her bydes på 3 glas vin og snacks.

395 kr per person 

– – –

Torsdag d. 27. oktober Oktober Fest på Trianglen
med Malthe fra To Øl

OKTOBERFEST !! Drøm dig til München når Vi sammen med TO ØL holder et brag af en fest ! Vi bytter Italien ud med det Tyske øl landskab og serverer klassik tysk mad og masser af bajere. Find dine tyske leather hossen frem. Der er præmie for skarpeste outfit, tschüss.

395kr Per person 

 

– – –