SPISE

- SPISEKORTET ER SÆSONBESTEMT -
- DAGENS TAVLE RETTER SKIFTER FRA DAG TIL DAG - 
 
FRA SEPTEMBER TILBYDER VI ALTID:

SNACK 
røget mandler 25,-
blandede oliven 25,-
chips – quillos med enten trøffel – salt – lime – iberico 35,-
brød og olie – virgin olivenolie – surdejsbrød 35,-

TATAR
tartar af okseinderlår fra Himmerland - med dagens gariture
145,-

BURRATA
Friskost fra la treccia - bagte tomater og ristede mandler 
110,-
 
VOKSENTOAST
Ibérico skinke - kogt landskinke - manchego 
tomatcreme & trøffelmayo
120,-
 
FRA MODNINGSSKABET
Dagens udvalg af ost - hjemmelavet chutney & brød 135/175,-
Dagens udvalg af pølser & brød 135/175,-
fransk paté – surt – surdejsbrød 75,-
Jamón ibérico friskskåret 36 mdr & brød 185,-

FRA DÅSEN

sardiner i olivenolie fra ortiz – grillet brød – hjemmelavet mayo 100

blæksprutte i krydret blæk – grillet brød – mayo 100

syltede ansjosfileter – vineddike – olivenolie – mayo – brød 80

mulinger i escabeche – hjemmelavet mayo – brød 80

tunfilet i fennikel – olivenolie – mayo – brød 80

Køkkenet lukker kl 21 Sidste udskænkning 21:30
_ _ _