SPISE

- SPISEKORTET ER SÆSONBESTEMT -
- DAGENS TAVLE RETTER SKIFTER FRA DAG TIL DAG - 
 
FRA JANUAR TILBYDER VI ALTID:

SALT
Soyamandler 35,-
oliven 35,-

LA FESTEGGIATA
Surdejsbrød & koldpresset olivenolie fra la festeggiata
35,-

CEVICHE
Kammusling - agurk - pære - rødløg sennepskarse - koriander
135,-

BURRATA
Friskost fra la treccia - klædt i vinterens farver
95,-

SARDINER
I olivenolie fra ortiz - grillet brød - citronmayo

 

VOKSENTOAST
Ibérico skinke - kogt landskinke - manchego 
tomatcreme & trøffelmayo
115,-

TATAR
tartar af okseinderlår fra Himmerland - rørt - æggeblomme – dijon – estragon – iberico – cornichon
135,-

FRA MODNINGSSKABET
Dagens udvalg af ost - hjemmelavet chutney & brød 120/155,-
Dagens udvalg af pølser & brød 120/155,-
fransk paté – surt – surdejsbrød 75,l
Jamón ibérico friskskåret 36 mdr & brød 185,-

Køkkenet lukker kl 21 Sidste udskænkning 21:30
_ _ _

FROKOST LØRDAG & SØNDAG

vi åbner op for frokost lørdag og søndag fra 11-16

Vi serverer smørrebrød på økologisk rugbrød blandt andet:

LAKS
Koldrøget laks - skalotteløg - agurk - dijonsennep - creme fraiche - sprødt - dild - friske urter
105 kr

HØNS
Hønsesalat - bøgehatte - trøffel - estragon - sprød bacon - friske urter
95 kr

TATAR
Rørt tatar - æggeblomme - dijonsennep  - estragon - iberico - cornichoner - kartoffelchips - friske urter
105 kr

KARTOFFEL
Kartoffel - purløgsmayo - sprød boghvede - ristede løg - friske urter
75 kr

UGENS SALAT
Spørg hos tjener
115 kr

VOKSENTOAST
Ibérico skinke - kogt landskinke - manchego 
tomatcreme & trøffelmayo
115 kr

CHARCUTERI
udvalgte pølser fra modningsskabet – condimenter – brød
135 kr

OSTE
4 oste - condimenter - brød
135 kr

køkkenet lukker kl 16 - vi lukker kl 17 søndag