SPISE
- SPISEKORTET ER SÆSONBESTEMT -
- DAGENS TAVLE RETTER SKIFTER FRA DAG TIL DAG -
FRA MAJ TILBYDER VI ALTID:
SNACK
røget mandler 25,-
blandede oliven 25,-
chips – quillos med enten trøffel – salt – lime – iberico 35,-
brød og olie – virgin olivenolie – surdejsbrød 35,-
chips – quillos med enten trøffel – salt – lime – iberico 35,-
brød og olie – virgin olivenolie – surdejsbrød 35,-
TATAR
tartar af okseinderlår fra Himmerland - rørt - æggeblomme – dijon – estragon – iberico – cornichon
145,-
BURRATA
Friskost fra la treccia - klædt i forårets farver
110,-
SARDINER
I olivenolie fra ortiz - grillet brød - citronmayo
100,-
100,-
VOKSENTOAST
Ibérico skinke - kogt landskinke - manchego
tomatcreme & trøffelmayo
120,-
FRA MODNINGSSKABET
Dagens udvalg af ost - hjemmelavet chutney & brød 135/175,-
Dagens udvalg af pølser & brød 135/175,-
fransk paté – surt – surdejsbrød 75,-
fransk paté – surt – surdejsbrød 75,-
Jamón ibérico friskskåret 36 mdr & brød 185,-
Køkkenet lukker kl 21 • Sidste udskænkning 21:30
_ _ _
FROKOST LØRDAG & SØNDAG
vi åbner op til frokost lørdag og søndag fra kl 11
vi lukker kl 18 søndag